Prva radionica na temu: Ona upravlja! u okviru programa “Podeli svoje znanje” održaće se u subotu, 23. februara 2019. godine, sa početkom u 10:00, u prostorijama poslovnog kompleksa ERSTE banke – ERSTE Sirius.

Prvi deo radionice posvećen je bližem upoznavanju učesnica na Programu, kao i mentorskom uparivanju. To će biti prilika za otpočinjanje umrežavanja i razmene iskustva i znanja među samim učesnicama. Drugi deo radionice biće prilika da se učesnice upoznaju sa konceptima i metodama upravljanja projektima. Sjajne ekspertkinje u oblasti upravljanja projektima, sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti Gordana Lazarević i Tamara Glišić Krivošija, pomoći će našim učesnicama da otpočnu razvoj ili utvrde postojeće veštine u oblasti upravljanja projektima. Treći deo radionice posvećen razvoju veština i znanja iz oblasti donošenja odluka i pregovaranja. Učesnicama će u sticanju istih pomoći Slavica Squire najpoznatija ekspertkinja u NLP oblasti, u Srbiji i regionu.

AGENDA

10.00 – 10.30 – Predstavljanje svih učesnica

10.30 – 11.00 – Mentorski sastanak 1na1

11.00 – 13.30 – Projektno upravljanje

Gordana Lazarević (samostalna konsultantkinja u poslovima vezanim za poslovno upravljanje)  Tamara Glišić Krivošija (Fond za Evropske poslove APV)

13.30 – 14.45 – Ručak i obilazak Siriusa (po želji)

14.45 – 16.00 – Donošenje odluka

Slavica Squire (NLP institut Slavice Squire)

16.00 – 16.15 – Pauza

16.15 – 17.30 – Pregovaranje

Slavica Squire (NLP institut Slavice Squire)

 

Od februara do novembra 2019. godine, mentorski parovi će biti u kontaktu, razmenjivaće iskustva i povremeno će se sastajati u skladu sa agendom koju same definišu na osnovu obaveza koje obe imaju u ovom periodu, ali će se i svake posledne subote okupljati na zajedničkim događajima, deliti znanje i podržavati se.

Projekat “Podeli svoje znanje”, Evropski pokret u Srbiji već sedmu godinu za redom sprovodi u saradnji i u saradnji u i uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, Erste Banke i Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS). Program ima za cilj da okupi stručne liderke iz različitih profesija kako bi podelile svoja znanja i iskustva sa mladim ženama na početku karijere sličnih interesovanja i željom da budu uspešne u svojim oblastima. To će doprineti stvaranju prilika za ove žene da unaprede svoj put u karijeri sa namerom da postignu pozitivan pomak u profesionalnom i ličnom smislu, kao i da postave zdrave osnove za buduću dugoročnu saradnju.