Žiri koji su činile predstavnice partnera (Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, Erste banke u Srbiji, Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i Evropskog pokreta u Srbiji) je pred sobom imao veoma težak zadatak, uzimajući u obzir veliku zainteresovanost i izuzetan kvalitet svih prijavljenih kandidatkinja.

Nakon intervjua obavljenih 17. i 18. decembra žiri je odabrao finalnu listu devojaka, budućih mentorina u programu Podeli svoje znanje.

Listu možete pogledati ovde.

Program će trajati do januara do novembra 2019. godine, a završni događaj je Mentorska šetnja koja će se održati tradicionalno u novembru. Niz događaja je planiran za ovaj period, i svi redovni događaji će se dešavati poslednje subote u mesecu (osim događaja u martu, aprilu i novembru).

Svakako podržavamo dalji razvoj i napredak mladih žena na početku karijere, jer proaktivne mlade žene moraju da nastave sa aktivnom borbom i radom na sebi. Zato se zahvaljujemo svim mladim ženama koje su odvojile svoje vreme i učestvovale na konkursu.