U okviru mentorskog programa za žene Podeli svoje znanje, organizovan je online webinar: Marketing i preduzetništvo u doba korone.
Podstaknuti promenama koje je kriza usled COVID-19 izazvala u načinima rada u različitim sektorima, zajedno smo se pozabavile pitanjima: koliko je korona izmenila načine razmišljanja o marketingu, koliko je digitalni marketing bio od pomoći, šta su se ukazale kao prilike za razvoj i u ovo doba, kao i koja je snaga saradnje i zajedništva i slično.

Webinar trenerica: Milica Čalija, direktorka manufakturnog preduzeća Anđeli Kolači, pokretačica inicijative #kupujmoizsrbije tokom COVID-19 krize i alumnistkinja na programu Podeli svoje znanje.

Mentorine i mentorke su bile u prilici da čuju i kako je COVID-19 uticao na trendove u digitalnom marketingu, ali i u kom pravcu se digitalni marketing razvija uopšte, naročito na društvenim mrežama. Milica je kroz interaktivne i praktične primere ukazala na trikove i uputila savete mentorinama i mentorkama na koji način najbolje mogu optimizovati svoj digitalni marketing i prilagoditi ga potrebama svojih inicijativa.
Za dobijanje pristupa snimku ZOOM online webinara, kontaktirajte nas putem e-mail-a na: zorana.milovanovic@emins.org