U subotu, 31. avgusta 2019. godine, u ustanovi kulture Parobrod, održana je Treća radionica pod nazivom “Njena reč znači!” Radionicu o javnom nastupu održala je sjajna Andrea Brbaklić, jedna od osnivačica Programa Podeli svoje znanje i više puta mentorka na Programu, kao i osnivačica i direktorka Froma Consultinga.

Radionica se sastojala iz dva dela. Tokom prvog dela naše mentorke i mentorine su imale priliku da steknu teorijska znanja koja su potrebna za dobar javni nastup, a kroz interaktivne vežbe su učile o svim elementima koji su važni za javno istupanje. Drugi deo radionice je bio praktičan, i on je služio kao vežba za mentorke i mentorine kako bi primenile stečena znanja o javnom nastupu. Njihov zadatak je bio da pred kamerom odgovore na dva spremljena pitanja da bi nakon toga sve zajedno odgledale intervjue i uočile gde greše.

Radionica “Njena reči znači” je imala za cilj da pomogne mentorkama i mentorinama u budućem poslu i doprinese izgradnji njihovog javnog imidža. Slika ambicioznih i uspešnih žena koje hrabro iskoračuju u javni prostor je slika koju prenosimo sa ove radionice sa porukom svim ženama da njihova reč znači!