0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

NEDELJA EPUS-A I EVROPSKIH INTEGRACIJA

DALEKO JE BLIZU!

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na Nedelju Evropskog pokreta u Srbiji i evropskih integracija.

Nakon 30 godina aktivnog rada i zalaganja za evropsku ideju Srbije, uprkos  evroskepticizmu i “evronezainteresovanosti,” EPuS se javno zalaže za kontinuitet u opredjeljenju za evropske integracije, reformske procese i postizanje društvenog konsenzusa o važnosti takve posvećenosti za Srbiju. U svetlu potrebe za najglasnijim zalaganjem za evropsko opredeljenje Srbije, događaji povodom obeležavanja 30 godina EPuS-a su svojevrsna prilika za okupljanje svih relevantnih aktera i jačanje evrooptimizma zasnovanog na razumevanju evropskih integracija, garanta za razvoj Srbije kao demokratske i pravne države.

28. novembar

Jugoslovenska kinoteka

11:55-13:30h

ODE VOZ?

Kakva je budućnost EU i kako izgleda Srbija kroz istoriju EU integracije. Naš ekspert za EU integracije, Vlada Međak predstaviće analizu o budućnosti EU, a naša publika učestvovaće u razgovoru s Međakom. Da li zaista odlazi voz?

29. novembar

svake subote u novembru
12-14h

DONIRANJE KNJIGA DECI I MLADIMA

Forum mladih EPuS-a organizovaće humanitarnu akciju doniranja knjiga ustanovama namenjenim deci i mladima koji žive u uslovima opšteg siromaštva i socijalne isključenosti u Srbiji.

30. novembar

Knez Mihailova
18:00h

SRBIJA JE EVROPA

Plesna grupa i slučajni prolaznici u Knez Mihailovoj ulici biće akteri „flash moba“ kako bi privukli pažnju javnosti uz poruke o značaju EU ​​projekta i revitalizacije еvropskih vrednosti.

2. decembar

Hotel Metropol, Beograd
11:55 - 14:45h

DALEKO JE BLIZU – KOLIKO DALEKO SMO STIGLI SA EVROPSKIM INTEGRACIJAMA

Završni događaj u okviru koga su planirane panel diskusije, kao i ceremonijalni deo.

Pridružite nam se.

PROGRAM I REGISTRACIJA

30 godina postojanja Evropskog pokreta u Srbiji nameravamo da obeležimo nizom događaja u nedelji od 28. novembra do 2. decembra.
Biće nam zadovoljstvo da svojim prisustvom, iz svog ugla, doprinesete promovisanju i jačanju ideje evropske integracije.
Pogledajte program i registrujte se.

Nedelju EPuS-a i evropskih integracija podržavaju: