Drage alumni mentorine i mentorke,

Sa zadovoljstvom vas pozivmo da budete deo Alumni događaja “Deljenjem znanja do rodne ravnopravnosti” koji organizujemo u sklopu završnog događaja za generaciju 2022/2023 u subotu, 02. decembra 2023. godine od 16.00h u Beogradu.

Okupljanje za cilj ima međugeneracijsko povezivanje alumnistkinja, kao i pridruživanje ovogodišnjih učesnica Alumni klubu. Bilo bi nam zadovoljstvo da se nakon nekog vremena okupimo u što većem broju, te tako zajednički stvorimo priliku za ponovna viđanja dragih i poznatih lica.

Druženje ćemo započeti zajedničkim gledanjem kratkog filma o Programu pod nazivom “Deljenjem znanja do rodne ravnopravnosti”, nakon čega imamo priliku da u prijatnoj atmosferi i uz koktel razgovaramo o promenama, uspesima i lekcijama u poslednjih nekoliko godina, te prilikama za saradnju i ponovna druženja. Događaj završavamo tradicionalnom Mentorskom šetnjom u Beogradu, za koju se nadamo da ćemo našom energijom, uz balone i bedževe dodatno skrenuti pažnju javnosti o značaju naše zajedničke solidarne ženske inicijative i borbe!

Najljubaznije vas molimo da učešće u Alumni događaju prijavite putem link-a do 20. novembra, a u cilju lakše evidencije i organizacije događaja.

Nadamo se i radujemo se viđanju

Puno pozdrava,

Tim Podeli svoje znanje

Program partnerski realizuju Ambasada Sjedinjenih Američkih Država, Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i Evropski pokret u Srbiji od 2010. godine.

AGENDA

16.00 – 17.30 – Alumni deo: Film “Deljenjem znanja do rodne ravnopravnosti” i koktel

17.30 – 18.30 – Mentorska šetnja

Program partnerski realizuju Ambasada Sjedinjenih Američkih Država, Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i Evropski pokret u Srbiji od 2010. godine.

#podeliznanje #rodnaravnopravnost #zenskasolidarnost #shareknowledge #genderequality #womenpower #womensolidarity