Dodatna radionica na temu Upravljanja projektima „Ona upravlja!“  u okviru programa “Podeli svoje znanje” održaće se u subotu, 08. juna 2019. godine, sa početkom u 11:00, u prostorijama Evropskog pokreta u Srbiji.

 

U okviru Prve radionice na programu Podeli svoje znanje održane 23.februara 2019. godine, mentorine i mentorke sticale su i razvijale znanja i veštine iz oblasti upravljanja projektima, donošenja odluka i pregovaranja. Ovogodišnje učesnice izrazile su želju da još više ovladaju znanjima i veštinama projektnog upravljanja, a sjajne ekspertkinje iz ove oblasti Gordana Lazarević i Tamara Glišić Krivošija više su nego raspoložene da ponovo dele svoje znanje!

 

AGENDA

11.00-12.30 – I deo – Priprema budžeta projekta, delovi budžeta i verifikacija troškova, uz vežbu;

Tamara Glišić Krivošija (Fond za Evropske poslove APV)

12.30-13.30 – Pauza

13.30-15.00 – II deo – Najčešće greške u sprovođenju projekata, evaluacija i monitoring projekata.

Gordana Lazarević (samostalna konsultantkinja u poslovima vezanim za poslovno upravljanje)

 

Od februara do novembra 2019. godine, mentorski parovi će biti u kontaktu, razmenjivaće iskustva i povremeno će se sastajati u skladu sa agendom koju same definišu na osnovu obaveza koje obe imaju u ovom periodu, ali će se i svake posledne subote okupljati na zajedničkim događajima, deliti znanje i podržavati se.

Projekat “Podeli svoje znanje”, Evropski pokret u Srbiji već sedmu godinu za redom sprovodi u saradnji i u saradnji u i uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, Erste Banke i Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS). Program ima za cilj da okupi stručne liderke iz različitih profesija kako bi podelile svoja znanja i iskustva sa mladim ženama na početku karijere sličnih interesovanja i željom da budu uspešne u svojim oblastima. To će doprineti stvaranju prilika za ove žene da unaprede svoj put u karijeri sa namerom da postignu pozitivan pomak u profesionalnom i ličnom smislu, kao i da postave zdrave osnove za buduću dugoročnu saradnju.