Evropski pokret u Srbiji i Evropski pokret u Srbiji – Kraljevo imaju zadovoljstvo da vas pozovu na petu diskusiju u nizu na projektu „Evropa za mene“ koji sa partnerima sprovodimo uz podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji. Događaj će se održati 27. marta, od 14 do 15 časova u restoranu Amiragin Han u Novom Pazaru (ulica Rifata Burdževića).
Govornik će biti dr Vladimir Međak, potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji i predsednik Istraživačkog foruma EpuS-a, a moderatorka Nataša Đulić Banović, novinarka RTS Beograd.
Format debate Pitaj me bilo šta o (Ask me Anything about) ima za cilj da publici približi određenu temu, u ovom slučaju proces evropskih integracija, odnose i pregovore o pristupanju Srbije i EU. Pitanja postavljaju učesnici koji su prisutni na događaju ali i oni koji prate događaj on line na društvenim mrežama. Pitanja za govornika se prikupljaju i pre same debate na društvenim mrežama, a moderator određuje koja će biti postavljena.
Događaju će prisustvovati predstavnici organizacija civilnog društva, mladi, predstavnici akademske i zainteresovane javnosti, kao i mediji iz Novog Pazara i okoline.