Druga radionica: „Ona zna!“ u okviru programa “Podeli svoje znanje” održaće se u subotu, 13. aprila 2019. godine, sa početkom u 10:00, u InCentru. Posvećena je temi digitalnog marketinga, a biće podeljena u dva dela. Prvi deo odnosi se na lično predstavljanje online prostoru, kako nastupamo na društvenim mrežama, koji sadržaj plasiramo o sebi online kako da unapredimo i učinimo efikasnijom našu komunikaciju kroz digitalni marketing.

Drugi deo radionice odnosi se na digitalni marketing u (samostalnom) biznisu. Za cilj ima da učesnicama približi načine i metode putem kojih posao može da raste i razvija se zbog veće posvećenosti digitalnom marketingu.

Radionicu će voditi naša mentorka i mentorina, kreatorka sadržaja, strateškinja sadržaja i kopirajterka – Aleksandra Petrovski.

AGENDA

09.30 – 10.00 – Okupljanje

10.00 – 11.30 – Lični brend u online prostoru

„Pomoć u prepoznavanju prednosti i metoda korišćenja društvenih mreža za izgradnju ličnog brenda u online prostoru“

11.30 – 14.00 – Online marketing u biznisu

„Znanje i alati koji omogućavaju kreiranje kvalitetne strategije rasta i razvoja (samostalnog) biznisa“

14.00 – 15.00 – Ručak i kraj radionice

Od februara do novembra 2019. godine, mentorski parovi će biti u kontaktu, razmenjivaće iskustva i povremeno će se sastajati u skladu sa agendom koju same definišu na osnovu obaveza koje obe imaju u ovom periodu, ali će se i svake posledne subote okupljati na zajedničkim događajima, deliti znanje i podržavati se.

Projekat Podeli svoje znanje, Evropski pokret u Srbiji već sedmu godinu za redom sprovodi u saradnji i u saradnji u i uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, Erste Banke i Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS). Program ima za cilj da okupi stručne liderke iz različitih profesija kako bi podelile svoja znanja i iskustva sa mladim ženama na početku karijere sličnih interesovanja i željom da budu uspešne u svojim oblastima. To će doprineti stvaranju prilika za ove žene da unaprede svoj put u karijeri sa namerom da postignu pozitivan pomak u profesionalnom i ličnom smislu, kao i da postave zdrave osnove za buduću dugoročnu saradnju.