Nakon male pauze, na programu Podeli svoje znanje ponovo poslednje subote u mesecu postaju rezervisane za druženje i zajednički rad mentorina i mentorki! Subota 25. jul posvećena je temi Upravljanja projektima i finansiranja. Radionica će se održati putem ZOOM platforme i podeljena je u dva dela, sa ciljem obrađivanja teme agilnog upravljanja projektima, ali i mogućnostima za alternativno finansiranje projekata putem crowdfunding platformi.

 

Prvi deo radionice o agilnim meotodologijama upravljanja projektima i neophodnim veštinama komunikacije i liderstva, vodiće sjajna Danijela Matijević, HR ekspertkinja i Agile kouč u kompaniji Agile Humans. Danijela će održati dve sesije na temu Agilno upravljanje projektima i Veštine komunikacije i liderstvo. Svoju „agilnu“ avanturu je započela 2012.  kao HR menadžerka, u stalnoj potrazi za efektivnim modelima podrške razvoju biznisa i ljudi u IT svetu, uvidela je da agilni okvir nudi najviše. Svoju karijeru gradi u kompaniji Agile Humans koja postoji u Velikoj Britaniji i Srbiji. Sertifikujuće je telo i lider u regionu u oblasti edukacija iz Agilnih metodologija. Treneri Agile Humans održali su na desetine in-house treninga kod klijenata iz raznih industrija, i vodili preko 30 kompanija kroz proces agilne transformacije.  Takođe, kompanija Agile Humans je pionir u organizaciji treninga iz skaliranih metodologija i Agilnog HRa.

 

Drugi deo radionice o funkcionisanju crowdfunding platformi i efikasnim kampanjama za finansiranje projekata vodiće Mario Milaković, crowdfunding ekspert i osnivač socijalnog preduzeća Super Bake. Mario će govoriti o Finansiranju projekata i Crowdfunding-u. Mario je dizajner i kulturolog po obrazovanju, a socijalni preduzetnik po uverenju i delovanju. Serijski je preduzetnik i osnivač dva zapažena projekta – Boravišnog muzeja Yugodom (posvećenog dizajnu iz periodu SFRJ) i Socijalnog preduzeća Super Bake (kreiranog sa ciljem osnaživanja seniorki). Bivši je stipendista Vlada Japana i SAD-a, dobitnik više domaćih i međunarodnih nagrada priznanja iz preduzetništva, socijalnog preduzetništva i filantropije.

 

Radionica će biti organizovana online, putem Zoom platforme, a tok radionice ćete moći pratiti putem naših društvenih mreža na Instagram-u i Facebook-u. #StayTuned!