U okviru mentorskog programa za žene Podeli svoje znanje, organizuje se online webinar: Marketing i preduzetništvo u doba korone.

Podstaknuti promenama koje je kriza usled COVID-19 izazvala u načinima rada u različitim sektorima, želimo da se zajedno pozabavimo pitanjima: koliko je korona izmenila načine razmišljanja o marketingu, koliko je digitalni marketing bio od pomoći, šta su se ukazale kao prilike za razvoj i u ovo doba, kao i koja je snaga saradnje i zajedništva i slično.

Webinar trenerica: Milica Čalija, direktorka manufakturnog preduzeća Anđeli Kolači, pokretačica inicijative #kupujmoizsrbije tokom COVID-19 krize i alumnistkinja na programu Podeli svoje znanje.

U okviru webinara mentorine i mentorke će imati priliku i da sa aspekta njihovih inicijativa i rada iskoristite praktične primere prilagođavanja marketinškog pristupa kriznim periodima.

Webinar je jedna od online aktivnosti u okviru Programa Podeli svoje znanje, održana u okolnostima COVID-19 krize. Redovne aktivnosti nastavljaju se od 27. juna i traju do decembra 2020. godine.