Autori i autorke 5 najboljih eseja na temu ‘’Zapadni Balkan za 20 godina – izazovi i mogućnosti’’ su Slobodan Ranković, Mina Ćorović, Milica Janković, Stefan Todorović i Milan Marinković.

Oni će biti nagrađeni učešćem na Letnjoj školi REACT! u Gusinju, u Crnoj Gori od 3. do 8. septembra 2018. godine.

Dva najbolja eseja, po mišljenju žirija, napisali su Slobodan Ranković i Mina Ćorović, koji će, pored učešća na Letnjoj školi, ići i na stažiranje u nevladine organizacije Alfa centar u Nikšiću, odnosno u Balkan Forum u Prištini, u periodu od 15. do 22. avgusta 2018. godine.

Čestitamo najboljim esejistima na osvojenim nagradama!

Pobednici će biti kontaktirani elektronskim putem radi preciziranja narednih koraka. Za sve dodatne informacije možete pisati na forumladih@emins.org

Projekat REACT! ogranizuju Alfa centar iz Crne Gore, Evropski pokret u Srbiji, Balkan Forum sa Kosova*, Centar za međunarodne odnose i Asocijacija za promociju poslovanja iz BiH i Centar za istraživanje i kreiranje politika iz Makedonije uz pomoć Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO).

 

* Ovaj natpis ne prejudicira status Kosova i u skladu je sa rezolucijom 1244 i mišljenjem MSP-a o kosovskoj deklaraciji o nezavisnosti