Protekle subote, 08. februara 2020. godine održan je Pripremni sastanak za mentorke u novom 10. jubilarnom ciklusu na Programu „Podeli svoje znanje“. Pripremni sastanak održan je u cilju upoznavanja mentorki sa konceptom i alatima mentorstva, kao i dinamikom i metodologijom na Programu narednih 11 meseci.

Pozdravne reči i veliku zahvalnost za privaćeno učešće u Programu, uputile su menadžerka projekta Zorana Milovanović ispred Evropskog pokreta u Srbiji i dugogodišnje partnerke na Programu: Tijana Jugović ispred Ambasade Sjedinjenih Američkih Država i Tamara Jovanović ispred Erste Banke.

Mentorke su podelile međusobno svoja dosadašnja iskustva i znanja u oblasti mentorstva i zajednički zaključile da ne postoji bolja prilika za osnaživanje žena i unapređenje položaja žena u društvu, nego mentorski rad 1na1 uz zajedničke aktivnsoti svih mentorskih parova, a u cilju sticanja dodatnog znanja iz različitih oblasti rada  i izgradnje snažne ženske mreže. Mentorke dolaze iz različitih oblasti poslovanja i rada i spremne su da svoje iskustvo upotrebe u radu sa mentorinama i pruže im podršku u planiranom profesionalnom i ličnom razvoju. Velika zahvalnost naročito se odnosi na spremnost mentorki da na volonterskoj bazi izdvoje vreme i posvete se kontinuiranom radu sa mentorinama naredih 10 meseci.

Pripremnim sastankom za mentorke, zvanično otpočinje avantura 10. ciklusa na programu Podeli svoje znanje i narednih 10 meseci prilike za zajednički rad i druženje organizovaće se u obliku 3 radionice, 2 okrugla stola, 2 mentorske šetnje i 1 studijske posete.