U prvoj epizodi podkast serijala “We Show – We Grow!” govorimo o tome – Kako je sve počelo? Šta su bile prepreke i izazovi? Kako izgleda Program danas, posle 10 jubilarnih godina? O svemu priča jedna od pokretačica i dugogodišnja menadžerka Programa Svetlana Stefanović!

Takođe, čućete o mentorstvu kao alatu za izradnju ženske solidarnosti, zanimljive anegdoda o prijateljstvu, individaulnom i zajedničkom razvoju zajednice Podeli svoje znanje i još mnogo toga! Stay tuned!

Podkast ep.1 vodila je sjajna alumnistkinja Mina Stefanović kojoj su podkasti jedan od omiljenih poziva!

Evropski pokret u Srbiji (projekat Podeli svoje znanje) i Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu uspostavili su saradnju kako bi zajedno promovisali vrednosti ravnopravnosti, solidarnosti, tolerancije i davanja doprinosa razvoju umetnosti i kulture u Srbiji, kroz aktivnosti civilnog društva.

Kao rezultat ove saradnje u toku je realizacija pilot serijala podkasta na programu Podeli svoje znanje: We Show – We Grow.

Prvu epizodu možete premijerno pogledati u petak 27. decembra 2019. godine youtube kanalu Evropskog pokreta u Srbiji.

 

Tokom jubilarne 10 godine imaćete priliku da uživate u gostovanjima naših alumni mentorina i mentorki sa programa Podeli svoje znanje, koje će nesebično deliti svoje znanje i iskustvo kroz inspirativne priče o svom ličnom i profesionalnom razvoju! Očekuje nas još 23 podkasta! STAY TUNED!