Nakon puna 4 meseca konkursa i procesa selekcije za novu desetu generaciju na programu Podeli svoje znanje, odabrana je jubilarna X generacija 2020!

Žiri koji su činile predstavnice partnera (Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, Erste banke u Srbiji, Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i Evropskog pokreta u Srbiji) je pred sobom imao veoma težak zadatak, uzimajući u obzir veliku zainteresovanost i izuzetan kvalitet svih prijavljenih kandidatkinja.

Nakon intervjua obavljenih 16. i 17. decembra žiri je odabrao finalnu listu devojaka, budućih mentorina u programu Podeli svoje znanje.

Listu možete pogledati ovde.

Program će trajati do januara do novembra 2020. godine, a završni događaj je Mentorska šetnja koja će se održati tradicionalno u novembru. Niz događaja je planiran za ovaj period, i svi redovni događaji će se dešavati poslednje subote u mesecu (osim događaja u martu, julu i novembru).

U 2020. godini slavimo i obeležavamo jubilarnih 10 godina deljenja znanja i podrške i negovanja ženske solidarnosti! Očekuje nas proslava povodom obeležavanja 10 godina i zato STAY TUNED!

Pilot serijal podkasta o sjajnim učesnicama (mentorinama i mentorkama) Programa – We Show – We Grow! – možete pratiti na kanalu Evropskog pokreta u Srbiji, dok objave možete pronalaziti na facebook-u, instagram-u, twitter-u i website-u Podeli svoje znanje.

Svakako podržavamo dalji razvoj i napredak mladih žena na početku karijere, jer proaktivne mlade žene moraju da nastave sa aktivnom borbom i radom na sebi. Zato se zahvaljujemo svim mladim ženama koje su odvojile svoje vreme i učestvovale na konkursu.