Protekle subote, 25. januara 2020. godine Pripremnim sastankom za mentorine, zvanično je otpočeo X jubilarni ciklus mentorskog programa za žene Podeli svoje znanje!
Na pripremnom sastanku mentorine su imale priliku da se upoznaju sa konceptom i alatima mentorstva, kao i agendom, dinamikom i metodologijom Programa u narednih 11 meseci. Osim upoznavanja sa programom mentorine su imale priliku da se kroz igre i interaktivne radionice međusobno upoznaju i postave temelje novih prijateljstava.
Pozdravne reči i ohrabrenje za početak podelile su ispred Programa: projektna menadžerka Zorana Milovanović ispred Evropskog pokreta u Srbiji i dugogodišnje partnerke na Programu: Tijana Jugović ispred Ambasade Sjedinjenih Američkih Država i Dragana Ivetić Radić ispred Misije OEBS u Srbiji.
Specijalna gošća na Pripremnom sastanku bila je jedna od osnivačica Programa i nekadašnja projektna menadžerka, kao i ekspertkinja u oblasti mentorstva Svetlana Stefanović. Svetlana je novoj generaciji približila iskustvo u oblasti razvoja mentorskih odnosa i dala savete za dobar početak uspostavljanja mentorskih odnosa kao i dalji razvoj.
Nakon produktivnog dana mentorine su ocenile Prvi sastanak vrlo korisnim i sada sa puno entuzijazma nastavljamo dalje 11mesečnu avanturu! #Staytuned
Program partnerski realizuju Ambasada Sjedinjenih Američkih Država, Erste Banka, Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i Evropski pokret u Srbiji od 2010. godine.