Prvom epizodom podkasta Podeli svoje znanje, otvaramo sezonu razgovora sa alumnistkinjama – mentorkama i mentorinama na mentorskom programu Podeli svoje znanje!

Pred jubilarnu proslavu 11 godina postojanja Programa, razgovaramo sa alumnistkinjom prvog ciklusa Programa, realizovanog davne 2010. godine! Naša gošća Anđelka Janković, otkriće nam kooliko je njoj značila mentorska saradnja u okviru Programa, kao i šta podrška u ženske zajednice u poslovnoj sferi predstavlja za nju. Anđelka je menadžerka, producentkinja i kulturna preduzetnica koja predvodi “Kulturifik” agenciju za konsalting, marketing i produkciju umetničkih projekata.
Takođe, slušaćete iz drugog ugla o izgradnji ženske solidarnosti i mreže kroz mentorstvo, o prijateljstvu, individaulnom i zajedničkom razvoju zajednice Podeli svoje znanje i još mnogo toga! Stay tuned!

Voditeljka podkasta je Svetlana Stefanović, ekspertkinja u oblasti rodne ravnopravnosti i mentorstva.

Tokom prvog serijala podkasta “Podeli svoje znanje” imaćete priliku da uživate u gostovanjima naših alumni mentorina i mentorki sa programa Podeli svoje znanje, koje će nesebično deliti svoje znanje i iskustvo kroz inspirativne priče o svom ličnom i profesionalnom razvoju! STAY TUNED!

Program partnerski realizuju Ambasada Sjedinjenih Američkih Država, Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i Evropski pokret u Srbiji od 2010. godine.