U okviru treće radionice na temu: Sad ja nastupam mentorke i mentorine sa programa “Podeli svoje znanje” učile su o komunikacijama, onlajn komunikacijama i javnom nastupu. Radionicu organizovanu u subotu, 29. septembra 2018. godine, u In Centru, vodila je Andrea Brbaklić, osnivačica i direktorka Froma Konsaltinga i jedna od pokretačica programa Podeli svoje znanje.

Prvi deo radionice je bio posvećen osnovnim pojmovima, elementima i vrstama komunikacije. Učesnice su imale mogućnost da steknu znanja o načinu prenošenja poruka koje žele i kako da argumentovano komuniciraju svoj stav.

U drugom delu radionice Andrea je učesnice vodila kroz različite aspekte koji su veoma važni kako bi izlaganje i nastupanje bili efektni.

Mentorine, kao i mentorke, oprobale su se u davanju izjave pred kamerom, a zatim su razgovarale o dobrim i lošim segmentima njihovog nastupa i razmenjeni su saveti kako da usavrše svoje veštine.

Program za ovu generaciju bliži se kraju, a biće zvanično zatvoren Mentorskom šetnjom u novembru. U međuvremenu, 1. oktobra otvara se konkurs za nove polaznice, a više detalja nađite ovde.