KULTOURIŠKA pozdrav!

Ovo je igra kopanja po mračnim delovima mozga u kojem stoji informacija o tome da li se Tisa uliva u Dunav ili Veliku Moravu, koje su glavne znamenitosti Novog Pazara i koja je najstarija biblioteka u Srbiji. Ne brinite, nismo ni mi znali, ali smo se ponosno izblamirali pred ostalima 🙂 KULTOURIŠKU smo osmislili da bismo vas podstakli da testirate svoje znanje i strpljenje, dali vam priliku da naučite nešto novo o zemlji u kojoj živite, ali i međusobno sarađujete i upoznate jedni druge – ili se posvađate, za to ne preuzimamo odgovornost! 😀 Šalu na stranu, ova igra je nastala nakon učeničkih interkulturalnih razmena širom Srbije na kojima smo toliko toga naučili i potvrdili da nas Različitosti ne dele, već ujedinjuju. Želimo vam dobru zabavu i mnooogo sreće ;).

Ova društvena igra objavljena je uz finansijsku pomoć Evropske unije. Za sadržinu ovog materijala isključivo je odgovoran Evropski pokret u Srbiji, kao i partneri Evropski pokret u Srbiji Leskovac, Forum civilne akcije FORCA Požega, Centar lokalne demokratije LDA Subotica i Timočki klub Knjaževac i sadržina nipošto ne izražava zvanične stavove Evropske unije. Rad Evropskog pokreta u Srbiji podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Mladi i mediji za demokratski razvoj“.

Autorke igre: Ema Štefanac, Zorana Milovanović i Adrijana Nikitović

Izdavač: Evropski pokret u Srbiji, mart 2022

Dizajn: ISS Studio Design, Beograd

Ukoliko ste ste oduševljeni i kao mladi ili organizacija civilnog društva za mlade želite da dobijete svoju kopiju igre, pišite nam na office@emins.org .