Sa zadovoljstvom vas pozivamo da prijavite učešće u događaju promocije – SNAGA ŽENSKE ZAJEDNICE U REGIONU (BOSNA I HERCEGOVINA i SRBIJA): Predstavljanje mentorskog programa za žene »Podeli svoje znanje« koji će biti održan u sredu, 19. aprila 2023. godine u periodu od 11.00 do 14.00 časova u Sarajevu.

Događaj je namenjen svim zainteresovanim aktivistkinjama, preduzetnicama, predstavnicama javne uprave i drugima, zainteresovanim za razvoj ženske zajednice i informisanje o prilikama za žensku profesionalnu saradnju i umrežavanje koju pruža program Podeli svoje znanje.

Predstavljanje Programa organizuje se u okviru projekta »Razvoj uslova za regionalnu implementaciju mentorskog programa za žene Podeli svoje znanje – Bosna i Hercegovina«, koji za cilj ima razvoj uslova za regionalnu implementaciju i dalji razvoj Programa Podeli svoje znanje. Više o Programu, možete pronaći ovde.

Nakon uspešne realizacije jedanaestog po redu programskog ciklusa (2020-2021), kroz Program je profesionalno i lično osnaženo više od 500 učesnika/ca, uključujući 16 učesnica iz Bosne i Hercegovine.

Prva faza pilot projekta u Bosni i Hercegovini realizovana je na osnovu primenjene metodologije u Srbiji i koordinacije celog procesa od strane implementacione organizacije civilnog društva iz Srbije. U toku je realizacija programskog ciklusa 2022-2023. godine i to za 13.-stu generaciju po redu.

AGENDA događaja

Razgovor u okviru fokus grupe će fasilitirati ekspertkinja za rodnu ravnopravnost i istraživačica Vildana Džekman, magistrica prava, dok će tim Evropskog porketa u Srbiji predstaviti Program Podeli svoje znanje.

Najljubaznije vas molimo da prijavite vaše učešće na događaju, slanjem e-mail-a sa imenom / prezimenom / nazivom (organizacije/institucije/preduzeća) / kontakt telefonom, na zorana.milovanovic@emins.org do nedelje, 16. aprila. 2023.

Prijavljene učesnice će nakon prijave dobiti informaciju o tačnoj adresi događaja u Sarajevu.

Projekat »Razvoj uslova za regionalnu implementaciju mentorskog programa za žene Podeli svoje znanje – Bosna i Hercegovina« implementira Evropski pokret u Srbiji, uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji.