U drugoj epizodi podkast serijala “We Show – We Grow!” govorimo o tome – Šta je agilno upravljanje projektima? Ko je scram master i šta to znači u IT industriji i van nje? Šta su bile prepreke i izazovi devojci koja je odlučila da nakon novinarstva uplovi u IT vode? Šta je njoj donelo mentorstvo? Kakvo je njeno iskustvo u okviru programa Podeli svoje znanje? O svemu priča ekspertkinja u oblasti agilnog upravljanja projektima i alumnistkinja programa Podeli svoje znanje – Mirka Pejanović!

Takođe, slušaćete iz drugog ugla o izgradnji ženske solidarnosti i mreže kroz mentorstvo, o prijateljstvu, individaulnom i zajedničkom razvoju zajednice Podeli svoje znanje i još mnogo toga! Stay tuned! Podkast ep.2 vodila je sjajna alumnistkinja Mina Stefanović kojoj su podkasti jedan od omiljenih poziva!

Video-podkast možete pogledati i preslušati ovde .

Evropski pokret u Srbiji (projekat Podeli svoje znanje) i Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu uspostavili su saradnju kako bi zajedno promovisali vrednosti ravnopravnosti, solidarnosti, tolerancije i davanja doprinosa razvoju umetnosti i kulture u Srbiji, kroz aktivnosti civilnog društva.

Kao rezultat ove saradnje u toku je realizacija pilot serijala podkasta na programu Podeli svoje znanje: We Show – We Grow.

Tokom jubilarne 10 godine imaćete priliku da uživate u gostovanjima naših alumni mentorina i mentorki sa programa Podeli svoje znanje, koje će nesebično deliti svoje znanje i iskustvo kroz inspirativne priče o svom ličnom i profesionalnom razvoju! Očekuje nas još 22 podkasta! STAY TUNED!