Mreža Evropskog pokreta u Srbiji (MEPuS), u ime South East Europe Think Net-a (SEE Think Net), organizuje dogadjaj pod naslovom”Samit Zapadnog Balkana u Londonu – Poruke civilnog društva” sa ciljem pružanja više informacija o radu Vlade Srbije uoči Samita u Londonu. Na događaju će biti predstavljena SEE Think Net mreža i njene nedavne aktivnosti, kao i predlog praktične politike o migracionoj krizi o kojoj će se na Londonskom samitu diskutovati kao jedanom od bezbednosnih izazova.

Događaj će se održati 5. jula u Medija centru, Terazije 3, u Beogradu, sa početkom u 12.00 časova. Radni jezici događaja će biti srpski i engleski, uz simultani prevod. Dnevni red događaja je priložen uz ovo pismo.

Preuzmite agendu

Događaj se organizuje u okviru projekta Berlinski proces u senci Bregzita: Povezivanje aktivnosti praćenja OCD koji sprovodi Mreža Evropskog pokreta u Srbiji u saradnji sa Institutom za demokratiju “Societas Civilis”  i Fondacije za otvoreno društvo Albanije (EU Policy Hub) uz podršku Evropskog fonda za Balkan (Think and Link – Program regionalne politike 2018).

Registrujte se ovde